Aplicació de les noves mesures per fer front a la Covid-19 a les activitats i serveis municipals

2020-10-21 00:00:00

Seguint les directrius marcades la RESOLUCIÓ SLT/2568/2020, de 19 d’octubre, us informem d’un seguit de mesures que es mantindran fins a nou avís, a l’espera que la situació provocada per la Covid-19 millori.

 

  • S’anul·len els tallers i activitats per a adults: gimnàstica per a la gent gran, aeròbic/steps, pilates, patchwork, ioga i zumba.

 

  • S’anul·len les activitats per a la gent gran: els tallers de memòria, informàtica, català i manualitats.

 

  • Se suspenen tots els partits de futbol sala i es mantenen els entrenaments.

 

  • Es mantenen les extraescolars de l’Escola Esportiva Municipal.

 

  • L’Espai Jove La Barraca es manté obert en l’horari habitual, però amb els serveis mínims: Oficina Jove, espai de trobada i activitat de reforç escolar. S’anul·la la programació de serveis estables, activitats i reunions presencials; excepte l’activitat de reforç escolar. També s’anul·la la cessió d’espais. L’horari d’obertura és l'habitual: dimarts, dimecres, divendres de 17.00 a 20.00h i dissabtes de 18.00 a 21.00 h.S’ha elaborat una nova versió del Pla d’obertura de l’equipament juvenil en el context de la Covid-19.

 

  • Al Centre recreatiu “La Cooperativa” no s’hi podran dur a terme activitats cíviques i comunitàries grupals que impliquin presencialitat de les persones participants. Resten exclosos d'aquesta suspensió els programes i activitats d'intervenció socioeducativa, lleure educatiu i d'educació en el lleure d'infants, adolescents i programes de suport juvenil. Està permès el servei de barberia.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '30-10-2020 11:10