S'anul·la l'actuació del XXII Cicle de Cava Jazz del 12 de desembre

2020-12-09 00:00:00

Aquest dissabte esperàvem rebre al XXII Cicle de Cava Jazz el tribut a Louis Amstrong “Jazzcare All Stars”. Lamentem informar-vos que el concert s’ha anul·lat, tenint en compte les circumstàncies actuals. Així doncs, donem per tancada aquesta edició del Cava Jazz.

Així doncs, donem per tancada aquesta edició del Cava Jazz. Ha estat una edició caracteritzada pels entrebancs que la Covid-19 ha interposat a les nostres vides i que el sector cultural està patint severament.

Des de l’Ajuntament de Font-rubí i la Comissió de Festes hem procurat recolzar aquest sector, reprogramant els concerts que no es van poder realitzar els mesos de març, abril i maig. De fet, el tribut a Louis Amstrong estava previst inicialment pel dia 23 de maig, i a causa de la Covid-19 es va ajornar al 12 de desembre. Tot i així, arribats a aquestes dates, tampoc veiem factible poder tirar endavant l’actuació de manera sanitàriament segura.

Esperem poder recuperar les nostres vides personals i socials al més aviat possible. Mentrestant, cuideu-vos molt! Ens veiem en les pròximes edicions del Cava Jazz.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: '16-12-2020 12:25