Associació Promotora de Fires de Caça del Penedès


08736 Font-rubí 

609168189

jmbaques@gmail.com

Josep Maria Baques

L’Associació Promotora de Fires de Caça del Penedès es va fundar l’any 2000 amb l’objectiu d’organitzar la Fira de la Caça del Penedès. A més, una de les funcions de l’associació també és la caça major.

L’entitat està formada per unes 25 persones associades i molts voluntaris/aries. És la popularment anomenada “colla del senglar de Font-rubí”.

 

Fira de Caça del Penedès

Aquesta fira s’organitza el primer diumenge d’agost, dins dels actes de la Festa Major de Guardiola de Font-rubí. S’ubica al Bosc de l’Avi de Cal Maginet, tot i que inicialment s’organitzava al Bosc del Graus, i disposa d’un bon aparcament al costat de la fira i de servei de bar i esmorzars.

Es tracta d’una trobada a l’aire lliure, al voltant d’un bon esmorzar. Cada any s’organitzen exposicions de gossos de caça i articles relacionats amb la caça i la natura, així com premis als millors criadors de gossos. També s’organitzen diverses activitats, com per exemple: exhibicions, demostracions, etc. Cal destacar que la fira compta amb la participació d’expositors d’arreu d’Espanya.

Col·laboren amb aquest acte una gran quantitat d’empreses i entitats. Cal destacar com a principals col·laboradors: la Federació Catalana de Caça, la Federació de Caça territorial de Barcelona i l’Ajuntament de Font-rubí.

Trobareu tota la informació referent a la Fira de Caça del Penedès al seu web.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05-11-2018 11:23