Comissió de Festes i Administradors/es de la Festa Major

93 897 92 12

pascualal@diba.cat

Laura Pascual Alberti (Tecnica de Cultura)

La Comissió de Festes de Font-rubí

La Comissió de Festes és una entitat que agrupa les persones representants de tots els balls i entitats del municipi. També hi ha col·laboradors/es amb ganes de participar de la vida festiva del poble. Encapçalada per la Regidora de Cultura i la Tècnica de Cultura, la comissió està configurada per persones voluntàries de totes les edats. Així doncs, és un reflex de la vida sociocultural de Font-rubí.

Té un paper clau en la cultura i el cicle festiu del municipi: organitza les festes locals (Sant Vicenç, Sant Isidre, Festa del Most), el Cicle de Cava Jazz i la Festa Major de Guardiola de Font-rubí (juntament amb els/les administradors/es). També proposa i valora activitats, etc.

 

El grup d’administradors/es

Els/les administradors/es de la Festa Major de Guardiola de Font-rubí  són un grup annex a la Comissió de Festes. Està format per cinc membres (sis membres en algunes ocasions puntuals) encarregats d’organitzar la festa més grossa: la Festa Major de Guardiola de Font-rubí.

 

Vols formar part de la Comissió de Festes?

La comissió és una entitat oberta i participativa. Si vols participar-hi, truca al 93.897.92.12 (demana per la Tècnica de Cultura) o envia un correu a pascualal@diba.cat. La comissió estarà encantada de què en formis part!

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05-11-2018 14:06