Revista Montònec

600 312 100

montonec@montonec.cat

www.montonec.cat

Josep Maria Rovira

La revista d’informació local Montònec és una publicació bimensual que s’edita ininterrompudament des de l’agost de 1990. La majoria de les notícies fan referència al dia a dia del poble i la comarca de l’Alt Penedès. També hi figuren acords de les comissions de govern de l’Ajuntament i l’editorial acostuma a comentar els grans temes del país, de l’Estat, d’Europa i del món. A més, hi ha una sèrie de col·laboracions, com és el cas de 3 peus al gat, Punt de mira, Què faig si..., Les nostres postals, Cuina, etc.

L’entitat del Montònec està constituïda com a associació cultural, l'Associació Cultural Montònec de Font-rubí, i forma part de l’Associació Catalana de la Premsa Comarcal. Està formada per redactors/es i gestors/es que treballen amb constància i de forma voluntària.

Després de 28 anys d'edició de la revista en paper, el juliol de 2018 el Montònec va fer un pas endavant i creà la revista digital,www.montonec.cat. Estar presents al Web els ha permès arribar a un públic més ampli i divers; oferir altres informacions que ara queden fora de la revista perquè han perdut interès després de la pausa de dos mesos entre edició i edició; i ampliar l'àmbit d'actuació a tota la comarca i Vegueria Penedès.

L'entitat també està present a les xarxes socials, a través del Twitter: @Rev_Montonec.

A més de la redacció de notícies en format digital i paper, el col·lectiu del Montònec organitza, des de l’any 1997, un concurs literari per Sant Jordi. El concurs conté dues categories, una d’infantil i l’altra per a adults.

El nom de la revista fa referència a la varietat de raïm més popular del municipi, la parellada, ja que Montònec és un sinònim de parellada.

 

Voleu participar-hi?

El Montònec està obert a la col·laboració de nous voluntaris/àries amb idees, opinions i ganes de fer gran la revista. Si esteu interessats/des a participar-hi, podeu enviar un correu a montonec.fontrubi@gmail.com. Animeu-vos!

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 05-11-2018 14:36