Pista polivalent

Carrer de les Escoles
08736 Font-rubí 

938979212

fontrubi@font-rubi.cat

Al recinte escolar i esportiu trobem la pista coberta que permet l’exercici i celebració de tot tipus d’activitats eportives culturals i lúdiques, com són tornejos, els JESPE i molt utilitzada també pels alumnes de l’Escola Font-rúbia. La majoria d’actes de la Festa Major de Guardiola de Font-rubí, balls de saló, trobades de l’agermanament, així com actes i celebracions que organitzen les diferents Associacions, i entitats municipals.

Utilització

L´ús, en general, és lliure i gratuït pels veïns de Font-rubí. Periodicament s'hi fan entrenaments dels equips locals de futbol sala i bàsquet i competicions organitzades així com les activitats de l'Escola Esportiva Municipal i l'Escola Font-rubia.
Les activitats regulars han de comunicar-se a l'ajuntament a principis d'any per tal de ser inclòsos en la reserva d'espais prevista, per tal de disposar de prioritat sobre les activitats esporàdiques i l'ús espontani dels usuaris municipals. Les activitats organitzades per l'ajuntament i la Comissió de Festes, així com les que siguin autoritzades puntualment per l'ajuntament, esdevindran prioritàries per sobre la resta d'activitats.

Imatges i vídeos

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 26-05-2020 12:04