Escola bressol

La nostra Llar d'infants Els Pinells està situada en el carrer de les escoles just al davant de l'escola Font-rubía.

El nou edifici va ser inaugurat el 2004 i consta de tres amplies i lluminoses aules, cada una d’elles pensada i adaptada a les necessitats dels infants; de 4 mesos a 1 any, de 1 a 2 anys i dels de 2 a 3 anys, a més hi ha una espaiosa sala polivalent per a psicomotricitat, jocs en comú, etc.. Les instal·lacions es completen amb una despatx-sala de professors, una cuina i un magatzem. A més, els infants disposen d'un gran pati exterior, on poden realitzar activitats i esbarjo a l'aire lliure.

L'objectiu de l'existència del servei de la llar infantil és donar un espai amb unes característiques i una organització pròpies adaptades i pensades per cobrir les necessitats dels infants de 0 a 3 anys. Es tracta de l'únic centre que acull nens i nenes menors de 3 anys, i permet que les famílies puguin disposar d'aquesta alternativa per l'educació dels seus fills i per la seva pròpia necessitat dins les característiques laborals que ens envolta.

La intenció és donar un servei tant pels que ho necessiten per raó de treball, com per aquells que volen donar un complement a l'ambient familiar.

UBICACIÓ I CONTACTE

C/ Les Escoles, 6

08736 Guardiola de Font-rubí

Telèfon 93 897 91 89

CALENDARI ESCOLAR

El curs escolar 2020-21 reinicia l'activitat el 3 de setembre i finalitzarà el 28 de juliol de 2021.

La llar d'infants restarà oberta tots els dies del curs escolar excepte els dies 24 i 31 de desembre, el 22 de gener (festa local de Sant Vicenç) i el dia 1 d'abril (Setmana Santa)

HORARI ESCOLAR

L’horari escolar és de 9 del matí a 2/4 d'1 del migdia i de 3 a 5 de la tarda durant tot el curs, exceptuant del 3 al 10 de setembre que serà de 9 del matí a la 1 del migdia.

Data i hora de la darrera actualització d'aquest contingut: 31-08-2020 13:02